blackdentalclinic.ro

TERMENI SI CONDIȚII

NOTIFICARE DE TERMENI SI CONDITII ALE SITE-ULUI

© Copyright BLACKDENTALCLINIC.RO. Toate drepturile rezervate.

Reproducerea, adaptarea sau traducerea fără permisiune este interzisă, cu excepția cazurilor permise de legile internaționale privind drepturile de autor. Toate textele, grafica, designul, conținutul și alte lucrări sunt operele protejate de drepturi de autor ale site-ului blackdentalclinic.ro.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Bine ați venit pe site-ul blackdentalclinic.ro. Utilizarea acestui site este reglementată de Termenii și Condițiile expuse.

VĂ RUGĂM CITIȚI ATENȚI ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE.

Informațiile și materialele furnizate de acest site pot fi utilizate numai în scop informativ. Prin utilizarea, accesarea sau descărcarea materialelor de pe acest site sunteți de acord să urmați termenii și condițiile prevăzute în acest aviz juridic, care se aplică tuturor vizitelor pe site, atât acum cât și în viitor. Site-ul poate oricând să revizuiască și să actualizeze Termenii și Condițiile. Sunteți încurajați să vizitați periodic această pagină pentru a revizui cele mai noi Termeni și Condiții la care sunteți obligat(ă). Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

RESTRICTII

Puteți vizualiza, descărca și copia informațiile și materialele disponibile pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial. De asemenea, puteți utiliza astfel de materiale în cadrul organizației dvs. în legătură cu produsele dvs. care sunt postate pe acest site, sau cu produsele pe care doriti sa le achizitionati. Ca o condiție de utilizare, sunteți de acord să nu modificați sau să revizuiți niciunul din materiale în nici un fel și să păstrați toate notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate conținute în materialele originale pe orice copie a materialelor (in afara de materialele dvs. incarcate pe acest site). Nicio altă utilizare a materialelor sau a informațiilor nu este autorizată. Orice încălcare a celor de mai sus poate duce la răspundere civilă și / sau penală.

PROPRIETATEA INFORMAȚIILOR ȘI MATERIALELOR

Informațiile și materialele (inclusiv documentele in alb, comunicatele de presă, fișele de date, descrierile produselor sau serviciilor și întrebările frecvente) disponibile pe sau de pe acest site sunt operele protejate de drepturi de autor ale proprietarului acestui site (pe care le poate administra in mod liber), iar orice utilizare neautorizată a acestor informații sau materiale poate încălca drepturile de autor sau alte legi.

Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate.

LEGĂTURI LA ALTE SITE-URI WEB

Ca o comoditate și pentru a face site-ul  blackdentalclinic.ro cu adevărat orientat spre servicii, am inclus link-uri către site-uri complementare de pe Internet. Aceste site-uri sunt deținute și operate de terțe părți. blackdentalclinic.ro nu dă nici o declarație și nu este responsabilă pentru disponibilitatea sau conținutul localizat pe sau prin aceste site-uri terțe. Un link catre o terță parte de pe site-ul blackdentalclinic.ro nu reprezintă o indicație că blackdentalclinic.ro acceptă terța parte sau site-ul său are orice afiliere cu sau între blackdentalclinic.ro și site-ul terț.

PĂRERI

Toate comentariile, feedback-urile, informațiile sau materialele prezentate pe blackdentalclinic.ro sau în asociere cu acest site web sunt considerate neconfidențiale și proprietatea blackdentalclinic.ro. Prin trimiterea unor astfel de comentarii, informații, feedback sau materiale către blackdentalclinic.ro, sunteți de acord cu o alocare gratuită către blackdentalclinic.ro a drepturilor la nivel mondial de utilizare, copiere, modificare, afișare și distribuire a înscrierilor. blackdentalclinic.ro poate folosi aceste comentarii, informații sau materiale în orice mod pe care îl alege în mod nelimitat.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII
Echipa blackdentalclinic.ro se străduiește să vă ofere informații utile, corecte și la timp pe acest site. În consecință, blackdentalclinic.ro a încercat să furnizeze informații și materiale exacte pe acest site, dar nu își asumă nicio responsabilitate pentru exactitatea și exhaustivitatea acestor informații sau materiale. blackdentalclinic.ro poate schimba oricând conținutul oricăror informații sau materiale disponibile pe acest site sau pe produsele descrise în ele, în orice moment, fără notificare. Cu toate acestea, blackdentalclinic.ro nu se angajează să actualizeze informațiile sau materialele de pe acest site web care, prin urmare, ar putea să nu mai fie actualizate. Informațiile și opiniile exprimate în buletine sau alte forumuri nu sunt neapărat cele ale blackdentalclinic.ro. Nici blackdentalclinic.ro, nici directorii săi, angajații, agenții, distribuitorii sau afiliații nu sunt responsabili sau răspunzători pentru niciun prejudiciu cauzat de pierderi (inclusiv, dar fără a se limita la, real, consecvent sau punitiv), răspundere, revendicare sau alte prejudicii sau cauze legate de sau care rezultă din orice informații postate pe site-ul blackdentalclinic.ro.
blackdentalclinic.ro își rezervă dreptul de a revizui oricând acești termeni și / sau restricții legale. Sunteți responsabil (ă) de revizuirea din când în când a acestei pagini pentru a asigura conformitatea cu termenii și restricțiile legale existente atunci când acestea vor fi obligatorii pentru dvs. Anumite prevederi ale acestor termeni și restricții legale pot fi înlocuite prin anunțuri sau termeni legali desemnați în mod expres, aflați pe anumite pagini ale acestui site web.
Toate informațiile și materialele disponibile în acest site sunt furnizate „ca atare”, fără niciun fel de garanții de orice fel, explicite sau implicite și blackdentalclinic.ro declină toate garanțiile de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv garanții de comercializare, adecvare pentru un anumit scop , neîncălcarea proprietății intelectuale sau care rezultă dintr-un curs de negociere, de utilizare sau de practică comercială. În nici un caz blackdentalclinic.ro nu va fi responsabil pentru orice fel de pierderi (inclusiv, fara a se limita, indirecte, speciale, derivate sau accidentale daune sau cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza, sau rezultatele utilizarea acestui site, siteurile legate de acest site, sau serviciile de informațiile cuprinse la oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau alte teorii legale și dacă avertizat de posibilitatea daune. Daca utilizarea materialelor sau informațiile de pe acest site rezulta in necesitatea de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile.
ÎNCHEIEREA UTILIZĂRII
blackdentalclinic.ro poate, la discreția sa exclusivă, să vă suspende accesul la întregul site web blackdentalclinic.ro sau la o parte a acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la, articolele de pe site-ul său, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, pentru încălcarea acestui acord. În cazul în care acest acord este reziliat, restricțiile privind materialele care apar pe site și reprezentările și garanțiile, indemnizațiile și limitarea pasivelor stabilite în prezentul acord vor supraviețui oricăror astfel de denunțări.
DREPTUL GUVERNATOR; JURISDICȚIE ȘI VENIT
Prezentul acord este guvernat de și interpretat în conformitate cu legislația Uniunii Europene, exclusiv alegerile sale de principii ale dreptului. Instanțele europene au jurisdicția exclusivă și locul de desfășurare a oricărui litigiu care decurge din prezentul acord sau se referă la acesta, iar fiecare parte își consimte acordul cu privire la jurisdicția și locul de desfășurare a acestor instanțe.
DISPOZIȚII GENERALE
Dacă o prevedere a acestui acord este considerată ca fiind nulă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, această prevedere va fi separată de acest acord, iar restul prevederilor acestui acord vor rămâne în vigoare. Aceasta conține întreaga înțelegere dintre dvs. și blackdentalclinic.ro cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului, iar acordul nu va fi modificat decât în scris, semnat de ambele părți. Dacă aveți întrebări cu privire la Termenii și condițiile blackdentalclinic.ro, vă rugăm să ne contactați la: contact@blackdentalclinic.ro.

Pentru a examina Politica de confidențialitate a blackdentalclinic.ro, faceți clic aici.